Det här är Arctic Minds

Det ska vara lätt


En byrå som tar fram strategier, formulerar syften och berättelser som distribueras via valfria kanaler. Har lång erfarenhet från ideella organisationer som SOS Barnbyar, Motivationslyftet by Star for life samt Hjärtebarnsfonden och många fler mindre civilsamhällesorganisationer.


Arctic Minds AB bildades 2018 och har sedan dess samarbetat med flera stora bolag och organisationer. Vi producerar print, podd, video och digitalt innehåll. Om du vill utforska nya uttryck är vi inte sena att hänga på. Men vi är också rutinerande storytellers, dramaturger och opinionsbildare. Vårt nätverk av fotografer, producenter och kreatörer passar in i vår profil.


Med rötter i norra Sverige är vi också mån om den hela berättelsen, de olika perspektiven och att kommunicera inkluderande oavsett bakgrund, religiös tillhörighet eller identitet. 

Mattias Barsk är vd och grundare, han har utvecklat tv-program som Hjärnkontoret, Vetenskapens Värld, Extrema ögonblick och Bastubaletten för att nämna några. Flera av dem har varit nominerade för nationella och internationella tv-priser. Han har också utvecklat tidningsformat och webbsatsningar samt arbetat med flera kommersiella tv-format. De senaste åren har han jobbat mycket med ideella verksamheter och insamlingsorganisationer som SOS Barnbyar, Hjärtebarnsfonden och Motivationslyftet by Star for life med flera.